Algemene Voorwaarden Villa Fiore

ALGEMENE VOORWAARDEN
 Villa Fiore 
- januari 2018

1. Aanvraag tot reservering
Een aanvraag tot reservering wordt standaard maximaal twee dagen in optie genomen. Wanneer er binnen die twee dagen geen definitieve reservering heeft plaatsgevonden behoudt de verhuurder zich het recht voor om de woning aan een andere partij te verhuren.

2. Reservering
Uw reserveringsaanvraag is defintief zodra u een schriftelijke (per brief of email) reservering heeft geplaatst.

3. Betaling en akkoord met voorwaarden

Bij reservering wordt een aanbetaling van 50% van de reserveringssom gevraagd. Het restant dient te worden voldaan uiterlijk 6 weken voor aanvang van uw verblijf. Bij een boeking binnen de termijn van 6 weken dient de totale reserveringssom per direct te worden voldaan. In geval van annulering meer dan 6 weken voor aanvang van het verblijf zal 50% van de aanbetaling worden geretourneerd. Bij een annulering binnen de termijn van 6 weken zal geen restitutie plaatsvinden. Wij raden daarom een annuleringsverzekering aan.. Door de betaling van uw bijdrage voor de huur van ons vakantiehuisje gaat u automatisch akkoord met de ALGEMENE VOORWAARDEN Villa Fiore versie oktober 2018.

4. Annulering door huurder

Bij annulering door de huurder tot zes weken vóór datum van aankomst vindt er 50% restitutie van het totaalbedrag plaats. Dat wil zeggen, wanneer op het moment van annulering door de huurder het totaalbedrag betaald is. Is er op moment van annulering slechts 50% van het totaalbedrag betaald, dan volgt er geen restitutie. Bij annulering binnen zes weken vóór datum aankomst vindt geen restitutie meer plaats. Wij raden u aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.

5. Annulering door verhuurder
In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, kan verhuurder de reservering opzeggen. Onder onvoorziene omstandigheden en overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend, verstaan: – dat het huisje niet meer geschikt is voor verhuur (bijvoorbeeld: door (natuur)rampen) – dat het huisje niet meer beschikbaar is (bijvoorbeeld door plotselinge verkoop van het huis door de verhuurder) of een dubbel geplaatste reservering. In dit geval gaat verhuurder over tot terugstorting van de reeds geheel of gedeeltelijk betaalde huurkosten zonder enige schadevergoeding verschuldigd te zijn. Verhuurder is nimmer aansprakelijk voor de kosten van eventuele diensten door de (mede)huurder zelf gereserveerd (bijvoorbeeld: vliegtickets, autohuur, bootovertocht, bus-/treinreizen e.d.).

6. Beschikbaarheid
De woning is beschikbaar van zaterdag t/m zaterdag. In overleg zijn eventueel andere dagen mogelijk. Aankomst na 16.00 uur, vertrek vóór 10.00 uur.

7. Aansprakelijkheid
U logeert in onze woning op eigen risico, d.w.z. wij, de eigenaren van Villa Fiore, zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de door u geleden schade en of letsel opgelopen in ons huis of op ons terrein, in welke vorm dan ook. §Bij schade aan onze eigendommen hoger dan het bedrag van de borg, treed de Algemene Wet op Aansprakelijkheid in werking en kan de schade afgehandeld worden via de Aansprakelijkheidsverzekering.

9. Gebruik
U bent van harte welkom gebruik te maken van Villa Fiore voor de duur van uw verblijf. Het ter beschikking stellen en het gebruik van Villa Fiore geschiedt op grond van wederzijds vertrouwen en respect voor onze eigendommen. U dient in dat verband de inventaris van het huis in dezelfde staat achter te laten zoals u het aantrof ten tijde van uw aankomst. Het wordt op prijs gesteld aangebrachte (kleine) schade direct te melden bij de eigenaar van Villa Fiore.

10. Bijkomende kosten
Eindschoonmaakkosten € 200,-  en 12,50 pp aan linnenkosten dienen bij de betaling van het laatste gedeelte van de reissom betaald te worden (zes weken tevoren).

11. Huisdieren en roken
Villa Fiore is geheel rookvrij. Roken is derhalve niet toegestaan in en om de woning. Huisdieren zijn niet toegestaan.

12. Aantal personen
De woning is geschikt voor verblijf van maximaal 14 personen. Het is niet toegestaan met meer dan 14 personen in de woning te logeren. Het is niet toegestaan om zonder het op de hoogte stellen van de verhuurder, danwel aanvullend te betalen extra gasten te laten verblijven.

13. Geen rechten ontlenen
Aan de informatie, foto’s, afbeeldingen en doorlinks zoals vermeld op de website van Villa Fiore (www.vakantiehuislemarche.nl) kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.