BLOG – Welkom in het mooiste vakantiehuis van Le Marche!

juni 19, 2014 By

Vakantiehuis le marche voor verbouwing

Wat doe je als je helemaal niet van plan bent een vakantiehuis te kopen maar op slag verliefd wordt op een plaatje? Dan neem je het vliegtuig (wat kan omdat we met RyanAir vliegen voor weinig) en ga je kijken!

Maar dat kan natuurlijk niet zomaar! Wat heb je nodig? Een betrouwbare makelaar! En hoe weet je of je makelaar betrouwbaar is? Niet! Maar we willen het huis gewoon zien, dus dat nemen we op de koop toe!

Uiteraard wil de makelaar dan wel weten wat we precies zoeken (maar we zoeken niets!). Toch maar een profiel opgegeven. En dus gaan we in November 2013 een kleine huizentocht houden! Briljante niet eens bewuste verkooptechniek. Eerst een appartement bekijken waar je niet dood gevonden wilt worden! Dan een huis waar nog vijf ton in moet en je kunt genieten van het geluid van langstlevende auto’s…En dan zien we dit:

Vakantiehuis le marche casco
We zijn verkocht!

Een vakantiehuis in wording


Zo begon het tien jaar daarvoor.

Vakantiehuis le marche voor verbouwing

Wij kochten het casco verbouwde huis in juni 2013. Een vakantiehuis in Le Marche in wording. Het resultaat wat jullie nu zien hebben we samen met een fantastisch italiaans team aan vakmensen binnen 8 maanden weten te bereiken!

Ook genieten van deze villa in Le Marche? Reserveer ons vakantiehuis in Italië dan snel. Welkom in Villa Fiore!