Skip to main content

maart 13, 2018

Algemene voorwaarden Villa Fiore en Casetta Olive

 1. Aanvraag tot reservering

Een aanvraag tot reservering wordt standaard maximaal twee dagen in optie genomen. Wanneer er binnen die twee dagen geen definitieve reservering heeft plaatsgevonden behoudt de verhuurder zich het recht voor om de woning aan een andere partij te verhuren.

 1. Reservering

Uw reserveringsaanvraag is definitief zodra die door ons schriftelijk, d.w.z. per brief of per e-mail, aan u is bevestigd.

 1. Betaling en akkoord met voorwaarden

Bij reservering wordt een aanbetaling van 50% van de reserveringssom gevraagd. Het restant dient te worden voldaan uiterlijk 6 weken voor aanvang van uw verblijf. Bij een boeking binnen de termijn van 6 weken dient de totale reserveringssom per direct te worden voldaan. In geval van annulering meer dan 6 weken voor aanvang van het verblijf zal 50% van de aanbetaling worden geretourneerd. Bij een annulering binnen de termijn van 6 weken zal geen restitutie plaatsvinden. Wij raden daarom een annuleringsverzekering aan. Door de betaling van uw bijdrage voor de huur van ons vakantiehuisje gaat u automatisch akkoord met de ALGEMENE VOORWAARDEN Villa Fiore versie mei 2019.

 1. Annulering door huurder

Bij annulering door de huurder tot zes weken vóór datum van aankomst vindt er 50% restitutie van het totaalbedrag plaats. Dat wil zeggen, wanneer op het moment van annulering door de huurder het totaalbedrag betaald is. Is er op moment van annulering slechts 50% van het totaalbedrag betaald, dan volgt er geen restitutie. Bij annulering binnen zes weken vóór datum aankomst vindt geen restitutie meer plaats. Wij raden u aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.

 1. Annulering door verhuurder

In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, kan verhuurder de reservering opzeggen. Onder onvoorziene omstandigheden en overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend, verstaan: – dat het huis niet meer geschikt is voor verhuur (bijvoorbeeld: door (natuur)rampen) – dat het huis niet meer beschikbaar is (bijvoorbeeld door plotselinge verkoop van het huis door de verhuurder) of een dubbel geplaatste reservering. In dit geval gaat verhuurder over tot terugstorting van de reeds geheel of gedeeltelijk betaalde huurkosten zonder enige schadevergoeding verschuldigd te zijn. Verhuurder is nimmer aansprakelijk voor de kosten van eventuele diensten door de (mede)huurder zelf gereserveerd (bijvoorbeeld: vliegtickets, autohuur, bootovertocht, bus-/treinreizen e.d.).

 1. Beschikbaarheid

De woning is beschikbaar van zaterdag t/m zaterdag. In overleg zijn eventueel andere dagen mogelijk. Aankomst na 16.00 uur, vertrek vóór 10.00 uur. 

 1. Aansprakelijkheid

U logeert in onze woning op eigen risico, d.w.z. wij, de eigenaren van Villa Fiore, zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de door u geleden schade en of letsel opgelopen in ons huis of op ons terrein, in welke vorm dan ook. Bij schade aan onze eigendommen hoger dan het bedrag van de borg, treed de Algemene Wet op Aansprakelijkheid in werking en kan de schade afgehandeld worden via de Aansprakelijkheidsverzekering.

 1. Gebruik

U bent van harte welkom gebruik te maken van Villa Fiore voor de duur van uw verblijf. Het ter beschikking stellen en het gebruik van Villa Fiore geschiedt op grond van wederzijds vertrouwen en respect voor onze eigendommen. U dient in dat verband de inventaris van het huis in dezelfde staat achter te laten zoals u het aantrof ten tijde van uw aankomst. Het wordt op prijs gesteld aangebrachte (kleine) schade direct te melden bij de eigenaar van Villa Fiore.

 1. Bijkomende kosten

Eind schoonmaak kosten € 200,- + 12,50 p.p voor de linnenkosten worden met de laatste betaling mee gestort op de bankrekening van Villa Fiore.

Eind schoonmaak kosten € 100,- + 12,50 p.p voor de linnenkosten worden met de laatste betaling mee gestort op de bankrekening van Casetta Olive.

 1. Huisdieren en roken

Villa Fiore & Casetta Olive zijn geheel rookvrij. Roken is derhalve niet toegestaan in en om de woningen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 1. Aantal personen

Villa Fiore is geschikt voor verblijf van maximaal 14 personen. Het is niet toegestaan met meer dan personen in het huis te verblijven dan waar voor betaald is en nooit meer dan 14.

Casetta Olive is geschikt voor verblijf van maximaal 4 personen. Het is niet toegestaan met meer dan personen in het huis te verblijven dan waar voor betaald is en nooit meer dan 4.

 1. Geen rechten ontlenen

Aan de informatie, foto’s, afbeeldingen en doorlinks zoals vermeld op de website van Villa Fiore en Casetta Olive (www.vakantiehuislemarche.nl) kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.