Filetto di Vitellone Marchigiano in salsa al Rosso Piceno
Heerlijk mager kalfsvlees met een saus van Rosso Piceno wijn, de lokale wijn gemaakt van de Sangiovese en Montepulciano druif.
Rombo al forno con patate
Tarbot uit de oven met heerlijke aardappeltjes vers uit de Adriatische zee.
Van de barbecue
Zalm
De zalm halen we vers bij de zee en leggen we op onze prachtige Basale. Alleen wat zout en peper, meer heeft deze vis niet nodig!
Groenten
Groenten mogen we gebruiken uit de groentetuin van Nazzareno. Hij was vroeger de eigenaar van het nieuwe gedeelte van Villa Fiore en heeft nog steeds achter onze speeltuin zijn eigen orto (groentetuin).
Tagliata rosmarino
Ga naar de plaatselijke slager en vraag daar om een tagliata. Je krijgt dan een heerlijke biefstuk. Peper, zout, vuur en liefde. Dat is alles wat er nodig is.
Wil je lekker koken met uitzicht op de heuvels van de Marke? Met dagverse Italiaanse producten van de marktjes in de verschillende plaatsjes? Boek dan snel 1 van onze villa’s en geniet van het buitenleven.