Skip to main content

Welkom in Casetta Olive

Op zoek naar een luxe vakantiehuis voor 4 personen in Le Marche, het nieuwe Toscane van Italie? Dan ben je bij Casetta Olive op de juiste plek! Dit prachtige onder architectuur gebouwde huis van 62m2 heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer/keuken, een handgemaakte keuken en airco in alle ruimtes. Werkelijk alles om jullie vakantie tot een succes te maken.

Hoe het allemaal begon met Casetta Olive

In 2013 kochten we de eerste helft van Villa Fiore. Kerst 2017 de tweede helft. Na de verbouwing en renovatie van Villa Fiore bleef er nog bouwvolume over van een platgegooide schuur. Dit hebben we op 60 meter van Villa Fiore gebruikt om Casetta Olive te bouwen. Klein in vergelijking met Villa Fiore maar perfect voor vier personen en werkelijk van alle gemakken voorzien!

Verwarmen met zonnepanelen

Casetta Olive maakt zoveel mogelijk gebruik van zonne-energie. In de winter stoken we met hout en verwarmen (eventueel) bij met de airco’s. In de zomer maken we uiteraard alleen maar gebruik van de zonne-energie. Koken doen we elektrisch!

Uitzicht - vakantiehuis voor 4 personen Le Marche

Uitzicht vanuit Casetta Olive

vakantiehuis voor 4 personen le marche kookeiland

Kookeiland Casetta Olive

Buitenruimte Casetta Olive

Bij Casetta Olive kun je de hele dag op je blote voeten lopen! Ruim 140 m2 travertin terras, te bereiken vanaf de slaapkamers en de openslaande deuren vanuit de woonkamer / keuken. Aan de voorkant van het huis zit een portico over de gehele lengte van het huis, met lounge meubilair van het prachtige Italiaanse design merk Gervasoni . Ook bij regen kun je hier heerlijk onder schuilen. Aan de zijkant van het huis ligt tussen het huis en het zwembad het volgende gedeelte van de buitenruimte. Hier staat de eettafel, pizzaoven, Basale SlingerBBQ, ligbedjes, parasols en heerlijk loungestoelen.

Verwarmd infinity pool voor 4 personen 

En last but not least…Bij Casetta Olive heb je je eigen verwarmde infinity pool! Heerlijk samen genieten van rust, uitzicht en een ‘verkoelend’ bad. Je krijgt er gegarandeerd geen genoeg van. 

vakantiehuis voor 4 personen le marche met zwembad

Verwarmd infinity pool

vakantiehuis voor 4 personen in le marche uitzicht

Zwembad met uitzicht

Binnenruimte Casetta Olive

We zijn gestart met dat waar we in Italie altijd mee starten. Een goeie keuken! In Friesland met de hand gemaakt. En dat zie je aan alles. Prachtige met hout ingelegde laden, prachtige kleur, afgewerkt met oog voor detail. In de keuken zit een elektrische kookplaat met ingebouwde afzuigkap, koelkast, vriezer, composieten blad, (stoom-combi) oven, waterkoker en Nespresso apparaat. 

Daarnaast een heerlijke bank en loungestoel, ook van het merk Gervasoni, eettafel met 4 stoelen, prachtige lampen, een houtkachel, kunst aan de muur van een bevriende Utrechtse kunstenaar en last but not least een kast vol met spelletjes en boeken voor jong en oud! 

Slaapkamers Casetta Olive

Casetta Olive heeft twee slaapkamers met ieder hun eigen badkamer. In de slaapkamers staan boxspring bedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van een airco. Vanuit de slaapkamer bereik je je eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. In 1 van de 2 badkamers staat een was/droogcombinatie.

Ook dit prachtige vakantiehuis voor 4 personen boeken?

Hebben we je kunnen overtuigen? Check dan snel onze reserveren pagina Ik hoor graag of we iets voor je kunnen betekenen!