Skip to main content
Vakantievilla voor twee of drie gezinnen, Villa Fiore

mei 20, 2019

Met twee of drie gezinnen vakantievilla huren in Le Marche, Italië

Op zoek naar een vakantievilla met privé zwembad voor 2 of 3 gezinnen in Le Marche, Italië? Zoek dan niet langer! Vakantiehuis, Villa Fiore is vast en zeker wat je zoekt! Het biedt gezinnen met kinderen, of groepen volwassenen een ultieme, relaxte, comfortabele vakantie.

Terwijl de volwassenen heerlijk slapen op de eerste verdieping (4 slaapkamers en een drie badkamers) vermaken de kinderen zich op de twee fantastische zolders op de tweede verdieping. De eerste zolder heeft een tweepersoons bed en een echte bedstee om in te spelen. De tweede zolder een tweepersoons bed. De zolders zijn ruim (ieder ruim 45m2) en hebben een prachtige nok. Wees er niet bang je hoofd te stoten, het zijn prachtige hoge indrukwekkende ruimtes. Iedere zolder heeft zijn eigen badkamer en beide zijn voorzien van airconditioning.

Met twee of drie gezinnen een vakantievilla huren - spelletjeskast

Spelletjeskast

met twee of drie gezinnen een vakantievilla huren, Villa Fiore, bedstee

Bedstee om in te spelen

Bedstee open

Kindvriendelijke vakantievilla

Het huis is van alle gemakken voorzien voor kleine kinderen. Op een van de slaapkamers staat een luxe kinderbed. Verder is er nog een inklapbaar kinderbedje en een inklapbare box aanwezig mochten er meer kleine kinderen zijn. Uiteraard staat er een kinderstoel. Verder is er genoeg te spelen in het vakantiehuis. Spelletjes, kinderboeken, speelgoed en kinder dvd’s te over.

Met twee of drie gezinnen een vakantievilla huren, villa fiore, kinderbedje

Kinderbedje

Vakantievilla met zwembad en hek eromheen

Het zwembad is voorzien van een verhoogd gedeelte (30 cm onder water en 2.00 x 1.80 cm) waar kleine kindjes met hun ouders lekker rustig kunnen badderen. Ook staat er een hek om het zwembad. In de buitenruimte is een trampoline en een klimrek met glijbaan , schommel en ringen aanwezig. In de schuur speelgoed voor in en om het zwembad.

Zwembad met hek

Trampoline en klimrek

Echte luxe voor twee of drie gezinnen in Le Marche

Dus zijn jullie op zoek naar echte luxe en comfort voor een nog betaalbare prijs? Dan heb je hem gevonden! Villa Fiore is een prachtige vakantievilla vol met design en van alle gemakken voorzien. Check de beschikbaarheid op onze website onder reserveer of mail ons direct!