Skip to main content

Buitenruimte vakantiehuis Villa Fiore

Aan de voorkant hebben we een portico. Hier staan Gervasoni banken, stoelen en lounge stoelen om heerlijk buiten te zitten. In de ochtend is aan de voorkant schaduw, in de middag aan de achterkant. 

Op het terras naast het huis vindt u een 14 persoons eettafel, een loungeset, een pizzaoven en als BBQ de Basale. Om schaduw te creëren hebben we daar een pergola laten bouwen. Naast het terras beneden is een grote trampoline en een klimrek met schommel, ringen en een glijbaan.

Zwembad en hottub bij Villa Fiore

Uiteraard heeft Villa Fiore ook een prachtig zwembad met een magnifiek uitzicht. Het zwembad wordt iedere week schoongemaakt en is voorzien van een stofzuiger die u er zelf in kunt zetten wanneer u wilt. Naast het grote terras staat een hout gestookte hottub waar je tegen betaling vooraf gebruik van kunt maken.

Buiten koken bij Villa Fiore

Last but not least een prachtige buitenkeuken met bio pitten van WWOO en een wasbak! Daarnaast in de tuin achter, een prachtige vuurdrager van het merk Basale. Deze vuurdrager werd ontworpen door de jonge ontwerper Sjors Mouthaan uit Heusden. Fantastisch om lekker in het midden en naseizoen omheen te zitten en een marshmallow te grillen, maar ook om de meest mooie stukken vis, vlees of stoofgerechten op te maken of gewoon te genieten van uren staren in de vlammen van het vuur. Cooking & Good looking!

Volg ons op Instagram

[instagram-feed]