Skip to main content
Vakantiehuis le marche met zwembad

Vakantiehuis Casetta Olive en vakantiehuis Villa Fiore in Le Marche, beide met privé zwembad!

Op zoek naar een vakantiehuis in Le Marche met privé zwembad? Onze vakantiehuizen Casetta Olive en Villa Fiore, en Villa’s in Le Marche Italië,  ook wel De Marken genoemd, zijn prachtig gelegen met beide een privé zwembad.

Villa Fiore, privé zwembad tot 14 personen

Vakantiehuis Villa Fiore is met oog voor detail gerestaureerd in twee fasen. Een bouw project van twee keer een jaar met een prachtig eindresultaat. Villa Fiore is een villa voor 14 personen, met 7 slaapkamers en 6 badkamers, airco in iedere kamer, 2 woonkamers, een designkeuken, houtgestookte hottub (tegen betaling) en een zwembad met een prachtig uitzicht gelegen aan de voorkant van de villa.

Casetta Olive privé zwembad tot 4 personen

Casetta Olive is in vijf maanden onder architectuur gebouwd, met als uitgangspunt een zo milieuvriendelijk en comfortabel mogelijk huis! Het heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met prachtige handgemaakte keuken met afwasmachine, koelkast, ruime vriezer, elektrische kookplaat met ingebouwde afzuiging, eiland en (stoom)combi-oven.

Beide huizen hebben een prachtige buitenruimte met voldoende privacy en aandacht voor een super  comfortabele vakantie. Ben je dus op zoek naar een vakantiehuis in Le Marche met privé zwembad? Hieronder de foto’s van de zwembaden bij onze vakantiehuizen!

Vakantiehuis casetta Olive met zwembad

Verwarmd infinity zwembad Casetta Olive

Vakantiehuis Villa Fiore met prive zwembad

Zwembad met prachtig uitzicht Villa Fiore

Een hoop te doen in Le Marche

In Le Marche zijn een hoop bezienswaardigheden. Onze vakantiehuizen liggen in het midden/zuiden van de regio. Steden en dorpjes in de regio die je kunt bezoeken zijn oa Servigliano, Macerata, Fermo, Ascoli Piceno en badplaatsen Porto San Giorgio, Cupra Marittima en Grottammare

Voor de echte strandliefhebber en natuurlijk onze gasten hebben we onze mooiste stranden van Le Marche op een rijtje gezet! 

Actief in Le Marche

Absoluut de moeite waard om te bezoeken zijn de Monte Sibillini, een prachtig natuurgebied met uitgebreide wandelmogelijkheden en de stadjes Sarnano en Amandola.

Uiteraard kunt u ook heerlijk actief zijn in Le Marche. Verschillende activiteiten zoals wandelen, fietsen, golf, hardlopen en paardrijden. We geven je verschillende routes, zo heb je geen verdere voorbereiding nodig voor een ontspannen, luxe vakantie. 

Hebben we je overtuigd? Check dan snel of we nog beschikbaarheid hebben op onze reserveren pagina!

vakantiehuis le marche met zwembad infinity

Eindeloos uitzicht bij Casetta Olive

Vakantiehuis Villa Fiore met zwembad aan voorkant

Zwembad in volle glorie

vakantiehuis villa fiore

Achterkant Villa Fiore

vakantiehuis villa fiore voorkant met zwembad

Villa Fiore aan de voorkant

Vakantiehuis met zwembad fun Casetta Olive

Fun in het zwembad van Casetta Olive