Skip to main content

Vakantie vieren in een vakantiehuis van nederlanders in Le Marche, Italië

Verliefd op Italië, maar toch soms spannend omdat je de taal niet spreekt? In Casetta Olive en Villa Fiore vind je alle omschrijvingen in het Nederlands! Heb je vragen? Dan bel je gewoon een van ons (Dennis & Floortje). We helpen je graag verder!

Vakantiehuis met Nederlandse eigenaar

No worries! Voelt het fijner om een vakantiehuis in Le Marche te huren met een Nederlandse eigenaar dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je vragen kun je bij ons terecht. De omschrijving van onze huizen, de toelichtingen op het gebruik van alle apparaten, het reserveren, allemaal in het Nederlands. Daarnaast een boekenkast vol met Nederlandse boeken. Zowel in Casetta Olive als in Villa Fiore. Voor jong en oud.

Villa Fiore vakantiehuis van Nederlandse eigenaren

Villa Fiore

casetta olive, vakantiehuis van nederlandse eigenaren

Casetta Olive

Le Marche relatief onbekend onder Nederlanders

De prachtige regio Le Marche is nog relatief onbekend onder Nederlanders. Het wordt ook wel het nieuwe Toscane genoemd. Onlangs werd deze regio door de Lonely Planet getipt als de op 2 na mooiste regio ter wereld. De moeite waard dus om te bezoeken. 

Le Marche is een combinatie van bergen (Monte Sibillini) en 180 kilometer kustgebied. Ik heb alvast een top 10 meest prachtige stranden in de buurt van onze vakantiehuizen op een rijtje gezet.

Verder zijn er prachtige steden te bezoeken als Ascoli Piceno, Fermo en Macerata. Maar ook lieve dorpjes als Falerone, Servigliano, Montegiorgio, Loreto, Porto San Giorgio en nog heel veel meer.  

Onze vakantiehuizen zijn ook elders te vinden

Ook voor Belgische families zijn Casetta Olive en Villa Fiore een fantastische optie. We zijn onder andere te vinden op startbewijs.eu.

Onze vakantiehuizen in Le Marche

In Falerone kochten we in 2013 de helft van Villa Fiore. De aankoop en verbouwing werd zo spannend als een jongensboek. Villa Fiore is sinds de zomer van 2019 te huur tot maximaal 14v gasten. Het heeft 7 slaapkamers (overal airco) en 6 badkamers (5 en-suite en 2 slaapkamers die een ruime badkamer delen), twee woonkamers, twee houtkachels en een designkeuken voorzien van alle gemakken. Verder een privé zwembad, hottub (tegen betaling), grote overdekte terrassen, buitenkeuken, pizzaoven en design slingerbbq.

Casetta Olive is geschikt voor maximaal 4 personen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het heeft een woonkamer / keuken tussen beide kamers in met grote openslaande glazen deuren die je een prachtige uitzicht geven over de typische heuvels van Le Marche. Casetta Olive heeft grote ruime terassen van travertin met een (verwarmd) infinity zwembad, een pizzaoven en een hangmat tussen de olijfbomen.

Kortom! Stop je zoektocht naar een vakantiehuis van Nederlanders in Le Marche en reserveer snel je plekje!